Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Новата амбасадорка на СР Германија ги предаде акредитивните писма

08.07.2020 - Галерија на фотографии

На 8 јули, амбасадорката на СР Германија во Република Северна Македонија, Анке Холштајн, му ги предаде акредитивните писма на Претседателот Пендаровски.

Новата амбасадорка на СР Германија ги предаде акредитивните писма

Почеток на страницата