Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Потпишана Декларацијата за признавање на возачките дозволи

Потпишување на Декларацијата за признавање на возачките дозволи

Амбасадотот Герберих и македонскиот министер за внатрешни работи ја потпишуваат Декларацијата во присуство на министрите за надворешни работи на Германија и Македонија, © Германска амбасада Скопје

Соопштение за печат

На 18 септември 2018 година амбасадорот Герберих и македонскиот министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, ја потипшаа Декларацијата за признавање на возачките дозволи во присуство на министрите за надворешни работи на Германија и Македонија, Хајко Мас и Никола Димитров.


Почеток на страницата