Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Global Media Forum 2020

Logo Global Media Forum

Logo Global Media Forum, © DW

03.12.2019 - Соопштение за печат

Амбасадата информира за глобалниот форум за медиуми „Global Media Forum“ во организација на Дојче Веле. Темата ќе биде: „Pluralism. Populism. Journalism“.

Форумот ќе се одржи од 6 до 7 јули 2020 година во Бон.

Сите потребни информации околу учество, акредитација итн. може да ги најдете на следниот линк:

Global Media Forum 2020


Почеток на страницата