Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Стипендиска програма на Фондацијата „Конрад Аденауер“

26.02.2019 - Соопштение за печат
Logo of the Konrad-Adenauer-Stiftung
Konrad-Adenauer-Stiftung© KAS

Стипендиите се наменети за запишани талентирани студенти.

Рокот за аплицирање завршува на 1 март 2019 година.

Поопширни информации може да се најдат на следниот линк:
Стипендии

Почеток на страницата