Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Прием на амбасадата по повод Денот на германското единство

Ден на германското единство

Околу 1 милион луѓе го прославија обединувањето  на Германија пред Бранденбуршките порти во Берлин. 03.10.1990, © dpa

09.10.2019 - Соопштение за печат
Почеток на страницата