Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Новата амбасадорка на СР Германија ги предаде акредитивните писма

Предавање на акредитивните писма од страна на новата амбасадорка на СР Германија

Амбасадорката Анке Холштајн му ги предава акредитивните писма на Претседателот Пендаровски, © Претседател на РСМ

Соопштение за печат

На 8 јули, амбасадорката на СР Германија во Република Северна Македонија, Анке Холштајн, му ги предаде акредитивните писма на Претседателот Пендаровски.

Галерија на фотографии

Почеток на страницата