Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Стипендии за курсеви по германски јазик за студенти и млади научници 2018 година

12.02.2018 - Соопштение за печат
Logo BAYHOST
Logo BAYHOST© BAYHOST

Покраината Баварија распишува стипендии за летни курсеви по германски јазик, кои ќе се одржат во Германија на баварски универзитети.

Студенти и млади научници со познавање на германскиот јазик (ниво B1) се повикуваат да аплицираат.

Рокот за аплицирање истекува на 26 март 2018 година!

Поопширни информации...

Сродни содржини

Почеток на страницата