Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Амбасадата во фудбалса треска!

Галерија на фотографии

Како и секогаш, Амбасадата организира и за Светското првенство во фудбал 2018 година заедничко гледање на натпреварите на германската репрезентација со поканетите гости. Со соодветна декорација, јадење и пиење, типични за фудбалот, обожавателите на фудбалот навиваат за својот тим.

Амбасадата во фудбалса треска!

Почеток на страницата