Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Përsëri Ditët e Filmit Gjerman!

12.10.2022 -

Ambasada Gjermane, së bashku me Kinotekën në Shkup, Qendrën për Bashkëpunim Ballkanik “Loja” në Tetovë dhe “Europe House” në Strumicë dhe Kriva Pallankë, Ju fton në Ditët e Filmit Gjerman.

Ambasadorja Holstein hap Ditët e Filmit më datën 15 tetor, në orën 20:00 në Kinotekën në Shkup me një fjalë përshëndetëse, ndërsa më pas do të shfaqet filmi i dekoruar me çmimin gjerman të filmit në 2021, “Unë jam njeriu yt”.

Filmat do të shfaqen në gjuihën origjinale gjermane, me përkthim në maqedonisht dhe shqip.

Çmimi i biletit në Kinotekën në Shkup është vetën 100 denarë simbolik.
Në qytetet tjera hyrja është falas.

Program