Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Adresa dhe orari i punës

Ambasada e Republikës  Federale të Gjermanisë
Ambasada e Republikës  Federale të Gjermanisë© Ambasada Gjermane Shkup

Emërtimi:

Ambasada e Republikës  Federale të Gjermanisë 

Udhëheqja:

Petra Drexler, Ambasadore

Shteti:

Maqedonia e Veriut

Adresa:

Rr. Lerinska 59, 1000 Shkupi

Qarku administrativ/kosullor:

Republika e Maqedonisë së Veriut

Orari i punës:

Orari i punës në përgjithësi dhe kontakti me Ambasadën:

E hënë – E enjte: 08.00 - 12.00  dhe 14.00  - 16.00
E premte: 08.00 - 12.00

Orari i punës së Zyrës ligjore dhe konsullore:
Zyra e vizave, në parim, është e hapur vetëm për aplikues me termin të vlefshëm ose për ata që duhet të paraqesin dokumente plotësuese në kohën e përcaktuar. Për çështje të tjera konsullore, Zyra ligjore dhe konsullore është e hapur nga e hëna deri të enjten, prej orës 14:00 deri në orën 15:00, pa termin të caktuar paraprakisht.

Informacione lidhur me vizat përmes emajlit:
Pyetjet lidhur me vizat do të përgjigjen vetëm përmes emajlit. Para se të na kontaktoni, Ju lutemi lexoni fillimisht informacionet në faqen tonë të internetit dhe në fletët përkatëse të informacionit.

Gjuhët:

Maqedonisht, Shqip

Link tek formulari i kontaktit

Telefoni:

+389 2 309 39 00

Fax:

+49 30 1817 67272

Uebfaqja:

Shënim për aksesin pa pengesa

Ambasada është e paaksesueshme për persona me aftësi të kufizuara fizike për shkak të mungesës së infrastrukturës përkatëse.