Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Ambasada Gjermane Shkup

Mirëseerdhët në faqen e internetit të Ambasadës Gjermane në Shkup!

German Bundestag in Berlin

0 ° C

Berlin

© dwd.de

Otto Graf, Ushtrues i detyrës ad interim

Otto Graf, Ushtrues i detyrës ad interim

Qëllimi ynë si  Ambasadë gjermane në Maqedoninë e Veriut është, t'i afrojmë vendet dhe popujt tanë edhe më shumë pranë njëri-tjetrit dhe të mbështesim  Maqedoninë e Veriut sa më mirë që është e mundur në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian.

Otto Graf, Ushtrues i detyrës ad interim

Shërbime

Aktuale

Media Sociale