Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Kontakti me Zyrën ligjore dhe konsullore

Informacione

Zyra ligjore dhe konsullore në parim është e hapur për vizitorë vetëm me termin të caktuar paraprakisht.

Ju lutemi rezervoni një termin përmes formularit tonë të kontaktit dhe përshkruani kërkesën Tuaj sa më saktë që është e mundur.

Formulari i kontaktit