Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Поддршка за општината Брвеница

Галерија на фотографии

Заменик амбасадорот Ото Граф, градоначалникот на општина Брвеница, Енвер Пајазити и директорот на јавното комунално претпријатие „Вардар“, Мирослав Андријевски на 9 март 2021 година, потпишаа договор за донација од програмата Мали проекти. Амбасадата ќе ја финансира набавката на машина за чистење канализација за потребите на ЈКП „Вардар“ со 419.560,- денари.

Финансиската поддршка од Малите проекти од буџетот на Министерството за надворешни работи на 🇩🇪 Сојузна Република Германија има за цел унапредување на социјалниот и економскиот развој на земјата домаќин.

Поддршка за општината Брвеница

Почеток на страницата