Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Поддршка за КАРИЛ Скопје

Галерија на фотографии

Амбасадорката Холштајн потпишува договор за донација со раководителите на Универзитетската клиника за Tрауматологија, Oртопедски болести, Aнестезија, реанимација и интензивно лекување и Ургентен центар за набавка на монитор за следење пациенти, дефибрилатор и четири аспиратори како дел од програмата за мали проекти на германското Mинистерство за надворешни работи.

Ваквите проекти го зајакнуваат германско-македонското партнерство за доброто на сите!

Поддршка за КАРИЛ Скопје

Почеток на страницата